Iværksættertilbud

- Få den bedste start på iværksætter-drømmene og få en række gode opstartstilbud fra en række virksomheder og konsulenter i Pandrup Erhvervspark.

Tilbyder alle iværksættere et møde med en iværksætterkonsulent. Dette intro-møde har til hensigt, at besvare spørgsmål og ideer der er baseret på de enkelte iværksætters potentialer og udfordringer. Formålet med mødet er at drøfte din forretningsidé og lave en plan for udviklingen af ​​din virksomhed. Vækst Jammerbugt har også en bred vifte af tilbud til iværksættere, nyetablerede virksomheder om drift og udvikling af deres egen virksomhed.

Står du på tærsklen til at starte virksomhed eller skal din virksomhed have mere online tilstedeværelse, så er det vigtigt at have styr på den digitale verden før man kaster sig ud til sin kommende målgruppe.

Derfor tilbyder Eskoweb to timers gratis rådgivning om digitalt tilstedeværelse, til alle virksomheder i Jammerbugt kommune - Eskoweb rådgiver i alt fra hjemmesider, webshops, online markedsføring, sociale medier og reklamer.